wassen

drogen

wielwas

onder- kant

hot wax

normaal -tarief

dal-tarief*

Programma 1

Diamond

8,00

6,90

Programma 2

Gold

6,80

5,95

Programma 3

Silver

5,50

4,95

Programma 4

Brons

4,50

3,80

Programma 5

Budget

3,50

2,50

*Daltarief alleen i.c.m. waswaardekaart op maandag t/m donderdag.

Hou toch op met emmeren. Schoon op weg. Car Wash van Hooft!

Autowassen in onze Car Wash is schoon, snel, simpel en bovenal slim: voor de verzorging en bescherming van uw auto, maar ook voor u zelf!

Kijk eens naar de pluspunten van onze Car Wash:

* Schoon. Door de combinatie van voldoende water (minimaal 160 ltr) en hoogwaardige autowas-produkten staat Car Wash van Hooft garant voor een optimaal was- en droogresultaat.

* Beter voor het Milieu. Wij maken voor een gedeelte van het programma opnieuw gebruik van reeds gebruikt water dat natuurlijk eerst gezuiverd is.

* Snel. Een gemiddelde wasbeurt, inclusief drogen, duurt bij Car Wash van Hooft maar enkele minuten. Dat bespaart nogal wat tijd als u bedenkt hoe lang u zelf met autowassen bezig bent.

* Simpel. Volg de glasheldere instructies bij de inrit van de wasstraat en alles wijst zich vanzelf.

* Selectie. Verzorg en bescherm uw auto op maat. Elk wasprogramma is duidelijk beschreven bij de kassa. Van het complete wasprogramma, inclusief onderkant-wassing en een waxbehandeling, tot een snelle, eenvoudige wasbeurt. Kijk hierboven voor het programma van uw keuze:

* Slim. Geen gemodder met emmertjes water en gespat van een tuinslang, geen natte voeten, geen koude handen. Smetteloos toekijken hoe uw auto weer gaat glanzen.

Kortom: zes goede redenen om heel snel een bezoek te brengen aan Car Wash van Hooft!